O NAMA

Trud, iskustvo i dobra energija.

” Skandal bend je nastao 2002. godine kao vid dobrog druženja i prijateljstva nekolicine dobrih i školovanih muzičara. Bend je u međuvremenu sazrevao, a danas je jedan od najboljih autorsko-interpretatorskih bendova na sceni.”

Sarađivali smo sa mnogim poznatim imenima sa estrade. Nastupali smo u gotovo svim kvalitetnim klubovima u Beogradu i van njega. Svirali smo na mnogim velikim manifestacijama, venčanjima, proslavama, kao i na televiziji.

Kroz bend su prošle neke nama mnogo drage kolege, koji su uticali na kvalitet benda i ostavili veliki trag.

“.. ovaj bend i pored sjajnog repertoara koji izvodi neguje autorski rad, pa su ostavili trag u vidu kvalitetnih pesama koje su naišle na sjajan prijem kod publike. Sarađivali su sa mnogim autorima, ali su se takođe i sami oprobali u komponovanju i aranžiranju.

ŠTA MI NUDIMO

NA NAŠIM NASTUPIMA

Sagledali smo bitne stavke vezane za nastup i potrudili se da sve dignemo na viši nivo, ostvarimo saradnju sa nama jako bitnim saradnicima i uložimo u što bolji zvuk .

1

Muzička oprema

Ulaganjem u opremu i instrumente postigli smo izuzetan kvalitet i sigurnost na nastupima. Pokrivamo prostore do 250 ljudi sa ozbiljnim JBL VRX sistemom.

2

Profesionalni tonac

Zahvaljujući saradnji sa profesionalnim toncem Draganom Petronićem u mogućnosti smo da adaptiramo zvuk u zavisnosti na bilo koji prostor i da postignemo studijske rezultate.

3

Tehnička podrška

U potpunosti verujemo našem tehničaru da će sve u što kraćem roku biti postavljeno i pripremljeno za naš nastup.

“Ništa opasno” Suzana i ScandaI3and

Numera sa kojom smo nastupili na 5. Grandovom Festivalu 2014. godine sa našom prijateljicom i tadašnjim ženskim vokalom Suzanom Branković

“Sama si birala” ScandaI3and

Još jedna naša autorska pesma iz 2015. godine u saradnji sa našim poznatim kompozitorom i tekstopiscem Draganom Brajovićem-Brajom.

Uskoro

Rad na novoj pesmi
“Bože uzmi me”

Srećni smo što možemo da najavimo rad na novoj autorskoj pesmi “Bože uzmi me” nakon dužeg perioda. Strpljivo smo čekali trenutak. Autor pesme je naša draga prijateljica i koleginica Aleksandra Milutinović.

Promotivni materijal

Uskoro materijal sa naših nastupa. Bićete u prilici da pogledate atmosferu, energiju sa naših nastupa iz najboljih Beogradskih klubova i restorana

Svadba Infinity Beton hala 24.09.2023

“Glavni utisak sa svadbe je svima koliko je bend dobar! Bili ste divni, hvala!”

Komentari naših dragih mladenaca

Svadba Epic Event Centar 27.05.2023

“Samo da vam se svima u bendu jos jednom na svemu zahvalimo, bilo je fenomenalno svi su vas pohvalili da je bilo vrh, a meni i Milosu posebno ☺️ stvarno ste carevi sve ste ispostovali sa takvom lakocom
Posebnu pohvala za tebe i kako si otpevao Tonija za tortu, iskreno bolja je zvucalo nego original, odusevio si me 😅
Zelim vam svima sve najbolje, druzicemo se na svirkama, a ako bude bilo jos prilika za slavlje necu sumnjati da vas pozovem☺️”

Tražite bend za svadbu ili proslavu

Dugogodišnje iskustvo, veliki broj odsviranih proslava i venčanja, profesionalna oprema, profesionalni sardnici, zadovoljni slavljenici i gosti.

Članovi benda

Ivan Janković

VOkal i akustična gitara

Milan Luković

klavijature

Nikola Ajtić

Električna gitara

Nenad Spasić

Bas gitara

Ivko Cakić

bubanj

Maja Radovanović

vokal
info

Nastupi

Za sve Vas koji bi došli da nas čujete, da se dobro provedete i vidite kako mi to radimo, ovde je kompletan spisak narednih nastupa u Beograd i Srbiji

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit[…]

    Kontakt

    Budite slobodni da nam se obratite u bilo kom trenutku, na raspolaganju smo Vam.

    • +381 63 666787
    • info@scandalband.rs
    • 11070 Beograd, Srbija